Ιστορικό της Εταιρείας
PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρεία ΡΟΜΒΟΣ δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων επίπλου περίπου 30 χρόνια.

Η ανάγκη που είχε το έπιπλο για σωστή προβολή και επικοινωνία οδήγησε τον Τάκη Μαρσώνη, έναν άνθρωπο που γνώριζε από κοντά τον χώρο και τις ελλείψεις του, στη δημιουργία μιας εταιρείας που θα κάλυπτε τα κενά και που θα προωθούσε συστηματικά και αξιόπιστα το έπιπλο.

Η αρχή έγινε με την πραγματοποίηση της 1ης έκθεσης ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ το 1990 στον ΟΛΠ Πειραιά, όπου και συνεχίστηκε να πραγματοποιείται έως το 1999.

Από το 2000 έως και το 2003, η ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ πραγματοποιούνταν  ανελλιπώς 2 φορές το χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Το 2005 όμως η έκθεση καινοτομεί και αλλάζει…αλλάζει εκθεσιακό κέντρο και πραγματοποιεί την 18η ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace (Λ.Κηφισίας 39 στο Μαρούσι). Από το 2005 έως και σήμερα, η ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ πραγματοποιείται ανελλιπώς 2 φορές το χρόνο, τις 2 πιο εμπορικές περιόδους της χρονιάς το φθινόπωρο και την άνοιξη στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Το 2016 πραγματοποιείται ακόμα μια αλλαγή. Η έκθεση ATHENS HOME EXPO αποτελεί την συνέχεια της αναγνωρισμένης ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ και προχωράει σε αλλαγή του προφίλ και της ονομασίας της με σκοπό να φέρει νέα πνοή και ανανέωση στον εκθεσιακό χώρο.

Χαρακτηριστική είναι η διεύρυνση που κάνει η ΡΟΜΒΟΣ προς κάθε κατηγορία εκθεμάτων που αφορούν στο σπίτι και τον εξοπλισμό του, δίνοντας έτσι στον επισκέπτη-καταναλωτή την ευκαιρία να γνωρίσει κάθε τι νέο που κυκλοφορεί και θα κυκλοφορήσει στην αγορά, με σκοπό να κάνει το σπίτι πιο όμορφο και λειτουργικό, τη ζωή πιο άνετη και απολαυστική.