Έπιπλο και Σπίτι
PDF Εκτύπωση E-mail

Η αρχή έγινε με την πραγματοποίηση της 1ης έκθεσης ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ το 1990 στον ΟΛΠ Πειραιά, όπου και συνεχίστηκε να πραγματοποιείται έως το 1999. Η ανάγκη  που είχε το έπιπλο για σωστή προβολή και επικοινωνία οδήγησε τον Τάκη Μαρσώνη, έναν άνθρωπο που γνώριζε από κοντά τον χώρο και τις ελλείψεις του, στη δημιουργία μιας εταιρείας που θα κάλυπτε τα κενά και που θα προωθούσε συστηματικά και αξιόπιστα το έπιπλο.

Από το 2000 έως και το 2003, η ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ πραγματοποιούνταν ανελλιπώς 2 φορές το χρόνο στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Το 2005 όμως η έκθεση καινοτομεί και αλλάζει… αλλάζει εκθεσιακό κέντρο και πραγματοποιεί την 18η ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace (Λ.Κηφισίας 39 στο Μαρούσι). Από το 2005 έως και σήμερα, η ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ πραγματοποιείται ανελλιπώς 2 φορές το χρόνο, τις 2 πιο εμπορικές περιόδους της χρονιάς το φθινόπωρο και την άνοιξη στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ στην ιστοσελίδα www.epiplo-spiti.com, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

  • Facebook Page: Epiplo-Spiti/131234153554266?ref=ts
  • Twitter: Epiplo_Spiti
  • Flickr: epiplo-spiti
  • YouTube: EpiploSpiti