Έπιπλο Design
PDF Εκτύπωση E-mail

Η Διεθνής έκθεση ΕΠΙΠΛΟ DESIGN έχει δώσει νέα ώθηση στον κλάδο της επιπλοποιίας στην ελληνική αγορά έχοντας ως ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας την εξειδίκευση, αφού

πρόκειται για τη μοναδική έκθεση στην Αθήνα με εμπειρία 14 ετών που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε εμπόρους επίπλου και επαγγελματίες του χώρου.  Σήμερα χαίρει αναγνώρισης όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Τα μεγαλύτερα ονόματα Ελλήνων κατασκευαστών και εκπροσώπων των μεγαλύτερων οίκων επίπλου του εξωτερικού, παρουσιάζουν για τρείς συνεχείς ημέρες τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τις νέες τάσεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού επίπλου.

Το έντονο ενδιαφέρον επιπλοποιών, εισαγωγέων και εμπόρων τοποθετεί την ΕΠΙΠΛΟ DESIGN στην πρώτη θέση όσον αφορά τον αριθμό των επισκεπτών επαγγελματιών του χώρου.

Η Διεθνής έκθεση ΕΠΙΠΛΟ DESIGN αποτελεί την εγκυρότερη πηγή και το μοναδικό γνήσιο δείγμα της αγοράς στο χώρο του επίπλου αφού απαρτίζεται από τους μεγαλύτερους και πλέον καταξιωμένους οίκους δημιουργίας και αντιπροσώπευσης επίπλου στην Ελλάδα αναδεικνύοντας έτσι κάθε καινούρια πνοή στον χώρο του επίπλου.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση ΕΠΙΠΛΟ DESIGN θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης στο www.epiplo-design.com.