Δελτία Τύπου
ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
PDF Εκτύπωση E-mail

Athens Home Expo 2019

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού Athens Home Expo 2019 ανοίγει για 44η φορά τις πύλες της από 23 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI (Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι).

Τα μεγαλύτερα ονόματα, στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, θα παρουσιάσουν, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και  είδη εξοπλισμού σπιτιού όπως είδη ψύξης και θέρμανσης, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια μοντέρνα κατοικία.

Η προνομιακή θέση του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο (Έξοδος Αττικής Οδού, κοντινός σταθμός ηλεκτρικού, πολλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν από πολλές περιοχές της Αθήνας) σε συνδυασμό με την σύγχρονη κατασκευή του και το άνετο και δωρεάν parking στο εμπορικό κέντρο Avenue, έχουν αναγάγει την Athens Home Expo 2019 σε έκθεση θεσμό και εγγυώνται μια διοργάνωση επιτυχημένη, όπως πολύ καλά η ΡΟΜΒΟΣ ξέρει να διοργανώνει.

Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται  την έκθεση επιβεβαιώνουν την επιτυχία της και είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή  Athens Home Expo 2019 , θα αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία γεγονότα στον χώρο του επίπλου, του εσωτερικού design και της οικονομίας.

Ραντεβού λοιπόν στην 44η Έκθεση Σπιτιού Athens Home Expo 2019 από 23 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2019 στο HELEXPO MAROUSSI (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι)


ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ 2018

Η εταιρία ΡΟΜΒΟΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητας της το 1991 στο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π., στον Πειραιά και 22 χρόνια μετά, διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία – διοργανώνοντας έως σήμερα περισσότερες από 45 εκθέσεις σπιτιού – αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο που ξεκίνησε και καθιερώθηκε, τον Πειραιά!

Ύστερα από την ολοκλήρωση της 6ης έκθεση “ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ”, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η εταιρία ΡΟΜΒΟΣ διοργανώνει την 7η έκθεση σπιτιού ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ, από 20 έως 28 Οκτωβρίου 2018 και επιλέγει για τη φιλοξενία της και πάλι τον εκθεσιακό χώρο του Σ.Ε.Φ. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι ο κατάλληλος χώρος φιλοξενίας της έκθεσης ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ λόγω της αναγνωρισιμότητας, της εύκολης πρόσβασης και της δωρεάν στάθμευσης που διαθέτει.

 

 

-----------------------------------------------------------------------

 

Ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Καθημερινές 16:30 έως 21:30
Σαββατοκύριακα 10:30 έως 21:30


Τιμή εισιτηρίου: 5€/άτομo -  8€/2 άτομα


Δωρεάν είσοδος 2 ατόμων με την προσκόμιση της πρόσκλησης.


Με την προσκόμιση της πρόσκλησης έχετε δωρεάν είσοδο 2 ατόμων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website της Έκθεσης

 
3η Έκθεση Σπιτιού - Σύγχρονη Κατοικία
PDF Εκτύπωση E-mail

Επιστροφή στις “ρίζες” μας…

Η εταιρία ΡΟΜΒΟΣ ξεκίνησε τη δραστηριότητας της το 1991 στο εκθεσιακό κέντρο του Ο.Λ.Π., στον Πειραιά και 22 χρόνια μετά, διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία – διοργανώνοντας έως σήμερα περισσότερες από 45 εκθέσεις σπιτιού – αποφάσισε να επιστρέψει στον τόπο που ξεκίνησε και καθιερώθηκε, τον Πειραιά!

Ύστερα από την ολοκλήρωση της 2ης έκθεση “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ” το 2014, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η εταιρία ΡΟΜΒΟΣ διοργανώνει την 3η έκθεση σπιτιού “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ”, από 19 έως 27 Σεπτεμβρίου 2015 και επιλέγει για τη φιλοξενία της και πάλι τον εκθεσιακό χώρο του Σ.Ε.Φ. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, είναι ο κατάλληλος χώρος φιλοξενίας της έκθεσης “ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ” λόγω της αναγνωρισιμότητας, της εύκολης πρόσβασης και της δωρεάν στάθμευσης που διαθέτει.

Ωράριο λειτουργίας

Σαββατοκύριακα: 10.30 – 21.30

Καθημερινές: 16.30- 21.30

Δωρεάν είσοδος 2 ατόμων με την προσκόμιση πρόσκλησης.

Για όσους δεν έχουν πρόσκληση υπάρχει εισιτήριο αξίας 5€/άτομο και 8€/2 άτομα.

 
32η ΕΚΘΕΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ
PDF Εκτύπωση E-mail

Η εταιρεία ΡΟΜΒΟΣ σας καλωσορίζει στην 32η Έκθεση "ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ" που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE από 9 έως 17 Φεβρουαρίου 2013.

Η έκθεση "ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ" αποτελεί πλέον θεσμό στον χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων σπιτιού αφού διοργανώνεται παραπάνω από μία εικοσαετία και έχει φιλοξενήσει τους πιο σημαντικούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του επίπλου και του σπιτιού.

Ειδικά για φέτος για πρώτη φορά, η εταιρεία ΡΟΜΒΟΣ δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην εξοικονόμηση κατ΄ οίκον και θεωρώντας την βασικό τομέα ενδιαφέροντος για την ανανέωση σπιτιού, οργανώνει την "ΕΠΙΠΛΟ & ΣΠΙΤΙ - ECONOMY".


 

 
ΡΟΜΒΟΣ Ισολογισμός 2014
PDF Εκτύπωση E-mail
 
ΡΟΜΒΟΣ Ισολογισμός 2013
PDF Εκτύπωση E-mail
 
Περισσότερα Άρθρα...